Kariyer Ve Mesleki Eğitim Günleri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da 3 gün sürecek Kariyer Ve Mesleki Eğitim Günleri Programında öğrenci, öğretici ve iş dünyası bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
gazeteci63.com
Kariyer Ve Mesleki Eğitim Günleri

Vali Hasan Şıldak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Kariyer Ve Mesleki Eğitim Günleri Programının açılışına katıldı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda Mesleki Eğitim Kurumları ile özel sektör buluşması sağlanırken, öğrenci ve iş dünyası bir araya getirildi.

Programda tüm öğrenci ve iş dünyasına seslenen Vali Hasan Şıldak, mesleki eğitimin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Vali Şıldak burada yaptığı konuşmasında “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından düzenlenen kariyer ve meslek buluşması programımız, 3 gün boyunca devam edecek. Bu önemli buluşmanın Şanlıurfa’da güzel gelişmelere vesile olmasını diliyorum. İlimizde bu ölçüde yapılan ilk çalışmanın önemi ve gelecek açısından verimli olması için bizler de konuyu yakından takip ediyoruz. Gerek işverenin gerekse mesleki öğrenci ve öğreticinin bir araya gelerek sorunların çözümü adına yapılan bu programda sonuçların elde edilerek uygulamaya geçilmesi Mesleki ve Teknik Liselilerinden mezun olacak gençler için yeni bir umut olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Vali Şıldak program açılışının ardından, 14'ü kamu 60'ı ise lise öğrencilerinin projelerinden oluşan stantlarda incelemede bulunarak gençlerden projelerini dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.