Uygulamalarımız appstore googleplay

#Besyo

gazeteci63.com - Besyo haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Besyo haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Haliliye Gençlere Destek Veriyor Haber

Haliliye Gençlere Destek Veriyor

Haliliye Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarını kazanmak isteyen gençleri ücretsiz kursuyla parkurlara hazırlıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde sunulan ekipmanlar ile parkurlara hazırlanan öğrenciler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve spora yönelik yatırımları ile eğitim seferberliği tüm dallarda devam ediyor. Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları’na (BESYO) girmek için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan BESYO Hazırlık Kursundan ücretsiz faydalanan gençler, uzman antrenörler eşliğinde hayallerine hazırlanıyor. Parkur sınavını başarıyla tamamlamak için tüm adımları deneyimleme şansı bulan gençler, antrenmanlar ile pratik kazanma ve zaman kontrolünü sağlamayı öğreniyor. Haliliye Belediyesinin sunduğu imkanlar ile parkur sınavına emin adımlarla hazırlandıklarını ifade eden kursiyerler, hayalleri için katıldıkları BESYO kursundan aldıkları eğitim sayesinde başarılı sonuç alacaklarını kaydediyor. Gelecekleri için ter döken öğrenciler, sunulan imkanlardan ötürü ise Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor. Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve vatandaşların 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Haliliye Belediyesi İle Hazırlanıyorlar Haber

Haliliye Belediyesi İle Hazırlanıyorlar

Haliliye Belediyesi tarafından Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları sınavına hazırlanan öğrenciler, antrenörler eşliğinde parkurlara sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Ücretsiz olarak hizmet veren kurs ile hayallerine koşan gençler, sağlanan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. Gençlere, spora ve sporcuya önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başlattığı eğitim seferberliği tüm alanlarda devam ediyor. Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) sınavını kazanmak için Haliliye Belediyesini tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren BESYO hazırlık kursundan ücretsiz olarak faydalanan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından parkurlara sıkı bir şekilde hazırlanan gençler, taktiksel ve uygulamalı olarak hayalleri için koşuyor. Parkurların canlandırıldığı Eyüp Cenap Gülpınar Spor Salonunda tüm engellere çalışma imkanı bulan BESYO öğrencileri, sınavı başarılı bir şekilde geçmek istediklerini ifade ederek, sağlanan imkanlardan ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor. Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve başvuru yapmak isteyen genç yeteneklerin spor merkezlerine başvurması gerektiği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.