#Kurs

gazeteci63.com - Kurs haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kurs haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

1600 Çocuk Eğitim Alıyor Haber

1600 Çocuk Eğitim Alıyor

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında 3 merkezde hizmet veren ücretsiz yüzme kursu ile günde 1600 çocuk yüzme eğitimi alıyor. Yaz tatilini keyifle geçiren çocuklar, hem eğlendiklerini hem yüzme öğrendiklerini belirerek, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ile Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde hizmet veren kurslar ile çocuklar, yaz tatilini keyifle geçiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla gençlerin sportif alışkanlık kazanması amacıyla devam eden kurslar ile 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor. Okulların tatil edilmesiyle Belediye bünyesindeki 3 merkezde hizmet veren yüzme kursundan faydalanan çocuklar, profesyonel yüzme hocaları eşliğinde yüzme öğreniyor. Erkek çocuklar için Pazartesi ve Çarşamba; kız çocukları için Salı ve Perşembe günleri 4 farklı seansla devam eden yüzme kursu ile temel yüzme eğitimi ve yüzme teknikleri öğretiliyor. Yaz tatilini ve sıcak günlerin tadını havuzda serinleyerek geçiren çocuklar, yüzme antrenörleri tarafından verilen eğitim ile bu yaz yüzme öğrenmek istediklerini ifade ediyor. Hem yüzme eğitimi aldıklarını hem de akranlarıyla zaman geçirdiklerini söyleyen çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a sunduğu imkanlardan ötürü teşekkür etti. Öte yandan; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklar için hizmet veren havuzlar, Cuma ve Cumartesi günleri de yetişkinler için hizmet vermektedir.

Tatilde Basketbol Öğreniyorlar Haber

Tatilde Basketbol Öğreniyorlar

Belediye bünyesindeki basketbol kursu ile spor alışkanlığı kazanan çocuklar, keyifli zaman geçirdiklerini ifade ederek, Başkan Canpolat’a teşekkür ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlığın ve Sporun Kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor. Her alanda gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla açılan Yaz Spor Okulları ile öğrenciler dolu dolu bir tatil dönemi geçiriyor. Şampiyon sporcuların yetiştirildiği çeşitli dallardaki kurslara yoğun ilgi gösteren minikler, uzman antrenörler tarafından eğitim alıyor. Çocukların spora yönlendirildiği ve spor alışkanlığı kazanmalarının hedeflendiği kurslar çeşitli branşlarda devam ederken, basketbol kursunda ise geleceğin dev adamları yetişiyor. Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezinde eğitimlerin verildiği basketbol kursunda teknik kuralları öğrenen minik sporcular, antrenmanlar ile kendilerini geliştiriyor. Yaz tatilini fırsat bilen ve sporla dolu dolu zaman geçiren minikler, çeşitli branşlardaki kurslar ve yüzme eğitimleriyle çocukların yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik eğitimlerin verildiği spor kurslarına kayıtların devam ettiği ve başvuruların merkezler aracılığıyla alındığı kaydedildi.

Kadınlar Millet Evlerinden Memnun Haber

Kadınlar Millet Evlerinden Memnun

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Ahmet Yesevi Milletevinde el sanatları, dikiş nakış ve kuaför kurslarıyla el becerilerini geliştiren kadınlar, emeklerini sanata dönüştürüyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Milletevleri, annelerin çocuklarını teslim ettiği kreş hizmetiyle de takdir topluyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Milletevlerinde sunduğu meslek edindirme ve hobi kursları ile kadınlara pozitif ayrıcalık sunuyor. Belediye bünyesindeki Ahmet Yesevi Milletevinde el sanatları, dikiş nakış ve kuaför kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticiler tarafından teorik ve uygulamalı eğitim alıyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği bu kurslara çocuklarıyla katılan anneler ise çocuklarını kreşe bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Kreş hizmetinin de sunulduğu Milletevinde anneler kurslardan aldıkları eğitimlerle meslek öğrenirken, çocukları da akranlarıyla eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. Kadınların hem meslek öğrendikleri hem de ev ekonomilerine katkı sağladıkları kurslarda el becerileri sanata dönüşüyor. Ürettikleri ürünler ile çeşitli tekstil ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden kursiyerler, geçirdikleri verimli zaman ile kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. İlgilendikleri alanda uzmanlaşan kadınlar, kendilerine sağlanan bu imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti. Öte yandan, Milletevlerinde hizmete sunulan kursları başarıyla tamamlayan kadınlara ise kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika takdim ediliyor.

Ücretsiz Yüzme Kursları Başladı Haber

Ücretsiz Yüzme Kursları Başladı

Haliliye Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren ücretsiz yüzme kursları yoğun ilgiyle başladı. Yaz tatilini yüzme öğrenere geçirmek isteyen çocuklar, yüzme antrenörleri eşliğinde havuzun keyfini çıkarıyor. Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları ile gençlerin spor alışkanlığı kazanması ve spora yönlendirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda; Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ile Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme kursları, okulların tatil edilmesiyle yoğun taleple başladı. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre farklı seanslar halinde devam eden yüzme kursunda çocuklara temel yüzme eğitimi öğretiliyor. Yüzme eğitimi veren antrenörler, kursiyer çocuklara suda panik yaşamamaları için yüzme tekniklerini anlatıyor. Hem yaz tatilini değerlendiren hem de yüzme havuzlarında serinleyen çocukların mutluluğu ise gözlerine yansıyor. Bu yaz yüzme öğrenmek istediklerini ifade eden çocuklar, ücretsiz yüzme kursu ile hizmet veren Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. Öte yandan; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri erkek çocuklar için hizmet veren yüzme kursu, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise kız çocukları için hizmet veriyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.