Milli Takımın Şampiyonluk Mutluluğu

İspanya'yı 3-0 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Türkiye'ye dönüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 17:29
Kaynak: AA
Milli Takımın Şampiyonluk Mutluluğu

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası üst üste 3'üncü kez şampiyon olmalarına ilişkin "tarif edilemez bir duygu yaşadıklarını" söyledi.

Fransa'da yapılan 2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Türkiye'ye dönüyor.

Cenevre'den Türkiye'ye dönecek milli takımın teknik direktörü İsmail Temiz, uçuş öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Kazandıkları başarı nedeniyle "tarif edilemez bir duygu yaşadıklarını" dile getiren Temiz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Gençlik ve Spor Bakanımız, bakan yardımcılarımız, Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve yardımcılarının büyük emekleri var. Her zaman her daim yanımızda olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç'un da çok büyük destekleri ve emekleri var." dedi.

Manevi olarak ailelerinin de hiçbir zaman desteklerini esirgemediğini anlatan Temiz, "Bu kupa mazlumların yanında olan Türk milletine hediye olsun." dedi.

Türk halkının ampute futbolunu izlemeye devam etmesini isteyen Temiz, "Biz onları her zaman sevindirmeye devam edeceğiz ve kupalarla yüzlerini güldüreceğiz." ifadesini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edeceğine dikkati çeken Temiz, "Biz başardık, siz de başarabilirsiniz. Desteğimiz hep sizinle, yüreğimiz hep sizinle." diye konuştu.

Takım kaptanı Rahmi Özcan da kendilerine gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.