Kurban Satış Yerleri Denetlendi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimlerden ortak denetim.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
gazeteci63.com
Kurban Satış Yerleri Denetlendi

Veteriner hekimler eşliğinde kurban satış yerlerini de inceleyen ekipler, hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için sahada olmaya devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimlerin ortaklaşa denetimi ile vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlarını alması için ilçenin farklı noktalarındaki kurban satış yerleri de sıklıkla denetleniyor.

Yapılan denetimlerde kurbanlıkların küpe numaralarını kontrol eden veteriner hekimler, hayvanların sağlığını gözden geçiriyor. Satışı yapılan hayvanların kayıtlarını inceleyen ekipler, hayvan sağlığı ve temizliği konusunda uyarılarda bulunuyor. Esnafa uyulması gereken kuralları belirten zabıta ekipleri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına hijyen kurallarına uyulması gerektiğini ifade ediyor.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların karşılaştıkları olumsuzları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezine bildirmeleri istenirken, Kurban Bayramı süresince ilgili birimlerin sahada olmaya devam edeceği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.